Черната статистика с удавени летовници по Южното Черноморие продължава. Човек

...
Черната статистика с удавени летовници по Южното Черноморие продължава. Човек
Коментари Харесай

Морето повлече туристи, удави се мъж

Черната статистика с удавени летовници по Южното Черноморие продължава. Човек се е удавил на плаж Харманите край Созопол. Информацията потвърдиха преди малко и от бургаската полиция. С този случай удавените на юг стават седем за малко повече от денонощие. 

Туристът, дружно с други летовници е бил отмъкнат от ненадейно мощно неспокойствие малко преди 12 часа през днешния ден на плаж Харманите. В опит да бъдат избавени давещите се няколко индивида се включват всички спасители на линията, описа очевидецът. Влязъл е човек с джет, който на няколко пъти бурното море опитвал да обърне.

По информация на полицията удавения мъж е от Враца, на 42 години.  Той е бил контактен, само че макар множеството реанимационни действия е умрял.

Останалите летовници са извадени от морето благодарение на спасители. Към момента те са в положително положение, написа БНР.

Флагът на плаж Харманите е червен и след случая плажуващите се въздържат да влизат в морето.

Спасителите и ОДМВР още веднъж молят летовниците да съблюдават флаговата сигнализация и да бъдат доста деликатни в бурното августовско море. Днес вълнението на юг доближава 3-4 бала. 

Снимката е илюстративна
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР