Черната статистика е стряскаща за всички. Считам, че е плод

...
Черната статистика е стряскаща за всички. Считам, че е плод
Коментари Харесай

Паргов: Отхлабването на тази мярка е необмислена стъпка и политически воаяж

Черната статистика е стряскаща за всички. Считам, че е плод на пропиляното време. Можеше лятото да се подготвим. Отхлабването на ограниченията с яслите и градините би било една недомислена стъпка и политически воаяж. Много възрастни хора се заразяват от внуците си. Това съобщи Калоян Паргов от Българска социалистическа партия в ефира на Нова телевизия.

По думите му те са градивна и градивна съпротива, тъй като 15 от препоръчаните от тях ограничения в Столична община са признати.

"РЗИ си вършат предписанията като гледат фотоси и репортажи от медиите и се търсят човек без маска ", сподели той.
Той съобщи, че в случай че март сме се чудили дали познаваме болен от коронавирус, то в този момент познаваме и умрял.

Що се отнася до изборите и датата за провеждането им, Паргов е безапелационен, че не би трябвало да се взимат прибързани решения. "Трябва да се съобразим с епидемиологичната конюнктура и да се вземат ограничения за опазване на живота и здравето на хората ", сподели той.

Попитан по какъв начин ще гласоподават хората, които са под карантина, той съобщи, че има няколко типа карантинирани - хората, които са без тест и са под доброволна карантина; хората карантинирани у дома и хората, които са под карантина и в болничното заведение. "Няма кой да пусне писмо от болничното заведение. Още не сме въвели машинното гласоподаване, а мислим за такова с писмо ", разяснява той.

По думите му Българска социалистическа партия избира с кой да се коалира на основа на допирните точки, а не кой им харесва и кой не.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР