Черната серия на Интер срещу Сасуоло изглежда няма край. Неровердите

...
Черната серия на Интер срещу Сасуоло изглежда няма край. Неровердите
Коментари Харесай

Кошмарът на Интер срещу Сасуоло няма край, нерадзурите вече са далеч от Скудетото

Черната серия на Интер против Сасуоло наподобява няма край. " Неровердите " стигнаха до трагично 3:3 на " Джузепе Меаца " и отдалечиха отбора на Антонио Конте от купата. Двубоят бе от 27-ия кръг на Серия " А ".

В началните минути гостите излязоха напред в резултата. Филип Джуричич изведе Франческо Капуто самичък против вратаря и нападателят не сбърка за 0:1.

" Нерадзурите " упражниха напън, само че стигнаха до гол едвам в 40-ата минута. Тогава Жереми Бога спъна противник в наказателното поле и реферът отсъди дузпа. Лукаку бе прецизен за 1:1.
 Снимка 485230
Източник:

В продължението на първата част Интер към този момент бе напред в резултата. Кристиано Бираги се разписа след подаване на Алексис.

В 80-ата минута резервата Ашли Йънг фаулира противник в наказателното поле и последва втора дузпа. Доменико Берарди не сбърка от бялата точка за 2:2.
 Интер и Барса май ще се скарат и поради Обамеянг
Интер и Барса май ще се скарат и поради Обамеянг

Двата отбора желаят габонската зведа на Арсенал

В 86-ата минута домакините още веднъж поведоха. Антонио Кандрева центрира чудесно от фаул на далечната греда, откъдето Борха Валеро нямаше по какъв начин да сбърка за крайното 3:2!

Но това надалеч не беше краят. В 89-ата минута резервата Джанджакомо Маняни засече от корнер и оформи крайното 3:3! В продължението тъгата за Интер стана цялостна, откакто Милан Шкриняр беше изпъден от игра за втори жълт картон.

Интер остава трети с 58 точки, на цели 8 от водача Ювентус. Сасуоло е 12-и с 33 точки.
 Снимка 485229
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР