Черната ряпа в комбинация с мед е доказан във времето

...
Черната ряпа в комбинация с мед е доказан във времето
Коментари Харесай

Бабини рецепти почистват белите дробове от слуз и спират кашлицата

Черната ряпа в композиция с мед е потвърден във времето първокачествен бабин лек за кашлица и бронхит. Всъщност, има няколко предписания, които ще напишем по-долу.

Мед и черна ряпа при кашлица и бронхит

Рецептата за подготвяне на този бабин лек за кашлица не е сложна за осъществяване. Тъй като е в действителност ефикасен, предлагаме ви да го опитате.

Вземете приблизително огромна черна ряпа, измийте я добре и по-късно отрежете върха.

Използвайте тъничък и изострен нож, с цел да изрежете дупка в ряпата. Сложете две чаени лъжички мед, покрийте с авансово отрязания връх и оставете да престои по този начин.

Не запълвайте цялата дупка с мед, тъй като е нужно малко свободно място, в което да се събере лечебният сироп. Оставете ряпата да престои 12 часа.

Приемайте получения сироп за кашлица до 3 пъти дневно по една супена лъжица – за възрастни, няколко минути преди хранене. Децата би трябвало да одобряват 3 пъти дневно по 1 чаена лъжичка.

Втори метод за подготвяне на сироп от черна ряпа и мед

Трябват ви няколко черни репи. Измийте, обелете и по-късно ги нарежете на по-малки късчета. Залейте ги с мед. След 12 часа ще се образува сироп, който се приема преди хранене по една супена лъжица 3 пъти дневно.

Този способ на подготвяне е по-лесен, а лечебният резултат е същият. Децата одобряват по 1 чаена лъжичка 3 пъти дневно.

Моркови с мед при кашлица и бронхит

Сиропът от моркови е чудесно естествено средство за кашлица. Мнозина не знаят това, по тази причина взехме решение да се възползваме от опцията да ви представим две предписания за сироп от моркови, които ще ви оказват помощ, в случай че страдате от кашлица или бронхит. Сиропът се приема в количество от 3 до 4 чаени лъжички дневно.

За първата рецепта са ви нужни 250 мл свеж сок от моркови, 2 супени лъжици естествен мед и малко вода. Сварете сока от моркови дружно с меда и водата за малко при непрестанно бъркане. Вашият сироп е подготвен за консумация.

Вторият метод за подготвяне на сиропа е като нарежете ½ кг моркови на тънки кръгчета. Залейте ги с вода, едвам ги покрие изцяло. Сварете ги, до момента в който омекнат.

Извадете ги от водата и ги пасирайте. Оставете водата, в която са се варили морковите, да изстине. След това прибавете 4 супени лъжици мед и разбъркайте всичко с пасираните моркови.

Запазете си тези натурални предписания, коства си.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР