"Черната пантера" направи своя дебют в кината в България през

...
"Черната пантера" направи своя дебют в кината в България през
Коментари Харесай

"Черната пантера" е най-касовият филм за нов герой на "Марвел"

"Черната пантера " направи своя дебют в кината в България през миналия уикенд и без проблем сложи няколко върха, както у нас, по този начин и в международния боксофис, оповестяват разпространителите.

Историята за принц Т`Чала, който се завръща в родната Уаканда, с цел да стане крал и надлежно супергерой, се трансформира в най-касовия първи солов филм за воин от кинематографската галактика на Марвел. След като над 26 000 фенове са гледали "Черната пантера " през миналите три дни, филмът на "Дисни " се подреди на челно място за 3D премиера през 2018 година Боксофисът от 307 000 лева отреди на атрактивното супергеройско премеждие второ място за най-хубав премиерен уикенд за годината, означават от екипа.

По света "Черната пантера " също се трансформира в същински шлагер. С боксофис от 192 млн. $ в Съединени американски щати филмът зае почетното пето място в класацията на най-гледани министър председатели на всички времена.

През миналия уикенд новото попълнение в кинематографската галактика на "Марвел " направи своя дебют в 48 страни, които изключват някои от най-големите пазари по света - Китай, Русия и Япония, където занапред следва премиерата. Въпреки че премиерата на кино лентата не се е състояла на всички места, той към този момент заема забележителното 15-о място на всички времена с боксофис от 361 млн. $.

Извън боксофиса "Черната пантера " сложи още един връх - трансформира се в най-високо оценения филм за супергерои за всички времена в емблематичния уебсайт Rotten Tomatoes, показват разпространителите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР