Черната овца в семейството на фолкдивата Глория – брат й

...
Черната овца в семейството на фолкдивата Глория – брат й
Коментари Харесай

Черната овца в семейството на Глория с грандиозна издънка: Щракнаха белезниците на брат й, но веднага го пуснали!

Черната овца в фамилията на фолкдивата Глория – брат й Николай Иванов е бил задържан от полицията в Амстердам предходната седмица. Ники е прекарал 24 часа в ареста по съмнение, че е обвързван с балканска тайфа за източване на кредитни карти. Николай скоропостижно бил освободен, като съгласно локалните ченгета ставало дума за съвпадане на имената. Те издирвали различен Николай Иванов, също роден в Русе и на идентична възраст. Ставало въпрос обаче за различен Николай – някогашен футболист играл в „ Дунав “ и „ Светкавица “.



Ники и без друго не бил света вода ненапита и арестуването му не учудило българската диаспора в Холандия. В последните две години братът на Глория сякаш се кротна, има и дребен наследник – Никола, с приятелката си Цветелина, само че остава мистерия с какво тъкмо устоя фамилията си.Ники твърди, че е търговец на зеленчуци, само че постоянно подхваща дълги пътувания из Европа, които няма по какъв начин да бъдат свързани с вноса-износа на домати и краставици.

Дълги години Глория и брат й бяха на нож, само че размразиха връзките си и предходната година даже вървяха на фамилна отмора в Париж.

Преди 20 години в зората на кариерата на Глория домът й бива разрушен и ограбен. Ченгетата незабавно надушили, че става дума за вътрешен човек. Тогава Ники си посипал главата с пепел иГлория му дала обещание да не повдига обвиняване, в случай че той се разкара от живота й, написа „ Таблоид “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР