Черната овца в ГЕРБ - Делян Добрев, пропусна момента, който

...
Черната овца в ГЕРБ - Делян Добрев, пропусна момента, който
Коментари Харесай

Ех, Делян Добрев пропусна звездния миг - края на сглобката

Черната овца в ГЕРБ - Делян Добрев, пропусна момента, който чакаше повече от 9 месеца - края на сглобката, която неуморно громеше. Той не се появи на изключителното съвещание на Народното събрание, на което ротационното държавно управление " Денков Габриел " завърши пагубно.

Оказа се, че Добрев не е съумял да участва в пленарна зала, тъй като не е в България. 



Според негови съпартийци, някогашният енергиен министър е на поредна аудиенция зад Океана. Те обаче не знаят повече детайлности за задачата на визитата, само че пък показаха страдание, че сътрудника им е пропуснал съвещанието, с цел да види самоунижението на ППДП и резила на Кирил Петков.

В последната половин година, в която Добрев и ГЕРБ се бореха с ППДБ и " Лукойл " за предварителното преустановяване на дерогацията за импорт на съветски недопечен нефт, това е може би четвъртото му посещаване в Щатите.

За едно от тях водачът на ГЕРБ Бойко Борисов даже разяснява, че Добрев е при задеокеанските сътрудници, с цел да ги осведоми за откровеното отвращение на кабинета " Денков " да гласоподава за края на дерогацията, от която се облагодетелства режимът на Путин.

Острието на ГЕРБ бе във Вашингтон и преди по-малко от два месеца. Добрев бе сред поканените водачи и политици от целия свят за Националната молитвена закуска в Съединени американски щати - едно от най-значимите събития в политическия живот на Щатите, което се състоя на 1 февруари в Капитолия във Вашингтон.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР