Черна неделя: Осем жертви само за ден по пътищата в

...
Черна неделя: Осем жертви само за ден по пътищата в
Коментари Харесай

Черна неделя: Осем жертви само за ден по пътищата в страната

Черна неделя: Осем жертви единствено за ден по пътищата в страната Осем души починаха при произшествия единствено през днешния ден, сочи черната статистика за 13 август. Десетина са единствено оповестените случаи на ранени при произшествия на пътя. Министерство на вътрешните работи проверява аргументите за пътните катастрофи.
 
Четирима починаха при тежък случай на пътя Плевен - Ловеч малко след село Брестовец.
 
Мъж, жена и две деца починаха в злополука на пътя Плевен - Ловеч

Двама са умряли при тежка злополука на пътя София - Варна. Инцидентът, станал в региона на ловешкото село Микре, е сред три леки автомобила, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
 
От полицията осведомят, че 9-годишно момиче и 58-годишна жена са починали, а мъж е в тежко положение след злополука при разклона за село Дибич, Шуменско.
 
Дете и жена починаха в злополука край Шумен

Жена е потърпевша при случай на пътя Петрохан - София. Четирима души са ранени  при злополука на пътя Сопот - Микре.
 
Пореден тежък случай: Катастрофа сред Микре и Сопот взе жертви

Не малко са и пътните катастрофи в столицата. Мъж и жена са били откарани в " Пирогов " след злополуката в квартал " Обеля " в София. Инцидентът, при който рейс от градския превоз е лишил преимуществото на лек автомобил, е станал  към обяд в региона на метростанция " Обеля ".
 
Кола се удари в рейс в София

След като е била прегледана, дамата към този момент е освободена от болничното заведение. Мъжът е с травми по главата и фрактура на единия крайник и е опериран, заяви за Дарик Мария Пойразова, представител на " Пирогов ".
 
При катастрофа  на автомагистрала " Тракия " е потърпевшо и малко дете, за което е открито, че е с мозъчно разтърсване. То ще остане за лекуване в детската неврохирургия на " Пирогов ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР