Черна магия за лош късмет е направила Софи Маринова на

...
Черна магия за лош късмет е направила Софи Маринова на
Коментари Харесай

Софи Направила Черна Магия На Гринго?

Черна магия за неприятен шанс е направила Софи Маринова на някогашния си мъж Гринго преди злополуката, в която го потрошиха в Германия. Това шушукат в родния град на чалга дивата – Етрополе. Според хората там звездата е пратила на прокудения си обичан най-тежките обети, за които се е сетила и те към този момент дават резултат.

Катастрофата с Тодор Давидов, както е същинското име на Гринго, стана по-малко от месец откакто бракът му със Софи Маринова публично бе преустановен от съда.

Решението за развода е от 26 юни, а на 24 юли се разчу, че някогашният брачен партньор е потърпевш тежко, до момента в който се е возел в колата на собствен другар в Германия, написа Уикенд. На един светофар върху тях налетял пийнал и дрогиран германец.

Гринго се разминал със счупено ребро, само че незабавно тръгнал за България. Официалната версия е, че се е прибрал в родината, с цел да потърси способена лекарска помощ, защото лекуването у нас, както е известно, е в пъти по-евтино, в сравнение с в Германия.

Неофициално се шушукало, че Тодор се върнал, с цел да търси сметка от Софка, тъй като дочул, че точно нейните обети са повода за застигналото го злощастие.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР