Черна магия, направен от колежка, е причината фолк певицата Емилия

...
Черна магия, направен от колежка, е причината фолк певицата Емилия
Коментари Харесай

Екзорсистът отец Големенов сензационно:Емилия катастрофира заради черна магия от колежка. Певицата предчувствала трагедията + още ШОКИРАЩИ РАЗКРИТИЯ

Черна магия, изработен от колежка, е повода фолк певицата Емилия да катастрофира. Това твърди пред „ България през днешния ден “ отец Гелеменов.

Емилия, годеникът й Жорж Башур и синът му -  19-годишният Феди, катастрофираха тежко преди ден на 37-мия километър на автомагистрала „ Тракия “. Катастрофата се е разиграла в платното, което води към Пловдив.

В момента и тримата са настанени в столична болница. Емилия е със счупена ръка и счупени ребра. Жорж Башур също е с контузии в ребрата и по врата. Най-тежко обаче е потърпевш лидерът на автомобила - синът на Жорж Башур. Той е в реанимация в извънредно тежко положение с черепно-мозъчна контузия, гръдно-коремна контузия и заплаха за живота.

„ Певиците постоянно си вършат такива черни вълшебства

и чувствам, че в тази обстановка приказваме за същата несгода. Демон е кацнал на рамото на младото момче и му е казвал да натиска педала на газта. Шепнел е в ухото му: „ Карай по-бързо, карай по-бързо “, и то се е поддало на изкушението. Черната магия е предиздвикала Емилия да му отстъпи шофьорското място и той със своята неумелост е спомогнал за злополуката ", разяснява духовникът.

Предполага се, че Башур-младши е карал с доста висока скорост по мокрия път.

От Пътна полиция считат, че най-вероятно е попаднал в така наречен аквапланинг, при който гумите са изгубили сцепление с асфалта. Така е изгубил ръководството и колата е изхвърчала от автомагистралата. „ Тепърва ще се назначават експертизи, които да откриват по какъв начин и за какво е настъпило произшествието. Няма спирачен път и повода е, че асфалтът е бил влажен ”, споделя прокурор Христова от от Районна прокуратура-Ихтиман, която следи случая.

Доведеният наследник на фолкпевицата Емилия – Феди Башур, най-вероятно е карал без колан, допускат ченгетата, проверяващи злополуката. Емилия и Жорж са разпитани от проверяващите в болница. Феди обаче няма по какъв начин да даде свидетелствуване поради тежкото положение, в което се намира.

„ Имам някакво неприятно предусещане.

Едва ли ще се забележим в петък на присъединяване ми в Петрич. Това е споделила часове преди случая фолкпевицата Емилия с най-верния си почитател и ловджия на подписи – учителя по география Тодор Петров. В сряда вечерта певицата била на присъединяване в Пловдив. Преди него била на коафьор, а Тошко я придружил, написа „ Телеграф ”. „ Държеше се необичайно. Тя има заложба и усеща всякакви неща. За първи път не искаше да я гримират, а сподели, че сама щяла да се погрижи за това по-късно ”, спомня си Петров. След програмата й в пловдивска дискотека към, 4.30 часа двамата си поговорили. „ Тогава ми сподели, че предчувствала нещо. Сподели, че денем ще пътува към Гълъбово за абитуриентския бал на племенника си ”, описа Тодор. На разлъка фенът напомнил на Емилия, че ще се видят в петък, когато трябвало да има присъединяване в Петрич.

„ Е, по какъв начин пък ще се забележим тогава? Едва ли ще се случи ”,

дала отговор певицата. След това му дала 30 лв., които да си харчи. „ Не знам за какво го направи. Друг път не се е случвало, а ние сме много близки и аз я последвам на всички места. Сигурен съм, че знаеше, че следва случай ”, уверен е учителят по география.

Според лекарите Емилия и Жорж ще бъдат изписани след 2-3 дни. 19-годишният Феди, остава в сериозно положение със сериозна заплаха за живота. Установено било увреждане на мозъка, като даже съществуват опасения от мозъчна гибел на момчето. Лекарите вършат всичко допустимо за стабилизирането му, до момента в който уред поддържа дишането му. За спасяването на младежа е издирван от чужбина знаменит хирург.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР