Черна коза от Индия е новата интернет суперзвезда. След като

...
Черна коза от Индия е новата интернет суперзвезда. След като
Коментари Харесай

Черна коза проходи като човек и стана суперзвезда

Черна коза от Индия е новата интернет суперзвезда. След като съумя да изуми жителите на малко село, животното смая и интернет консуматори от целия свят, разхождайки се на задните си крайници, като че ли е воин от книгата на Джордж Оруел " Фермата за животни “.

Ексцентричната коза в е усвоила умеенето да върви на два крайници, трансформирайки се в атракция за туристите в дребното индийско селце Телвар, написа в. Daily Mail.

24 секлундният клип с козата е повода селото да стартира да набира известност като туристическа дестинация. Козата е изцяло друга от своите родственици и върви на два крайници като човек.

Животното е почнало да се придвижва по ексцентричния метод не по своя воля. Козата е научена на трика от своя собственик, който е работил с нея с часове и в последна сметка е постигнал стремежи резултат. Не се споделя дали е приложено брутално принуждение при дресировката.

Pan-tastic! Villagers stunned as goat strolls by on hind legs
— New York Post (@nypost)
След като научили за козата, която върви изправена, в селото почнали да прииждат поданици на прилежащи обитаеми места, а по-късно и туристи от цяла Индия. Сега козата дефилира по улиците на селото пред възторжените погледи на публиката.

You're kidding! Bizarre moment a goat walks through Indian village on two legs
— Daily Mail Online (@MailOnline)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР