Черешов цвят – от 15 февруари до 20 март. Това

...
Черешов цвят – от 15 февруари до 20 март. Това
Коментари Харесай

Те Няма Да Ви Подведат, Съдбата Ви На Длан! Вижте Вашата Истинска Зодия Според Древните Японци!

Черешов цвят – от 15 февруари до 20 март. Това са най-големите оптимисти. Запалени авантюристи, от време на време взимат решения, без да мислят.

Слънце – от 21 март до 29 април. Лъчезарни, общителни и елементарно приспособими, само че от време на време - досадни. Те са идеалистите на зодиака. Две думи ги дефинират – мъдрост и хубост. Имат добра вътрешен глас.

Бамбук – от 30 април до 4 юни. Гъвкави и открити, те са най-големите приключенци. Екипни играчи, шестото им възприятие в никакъв случай не ги подвежда. Те са родени, с цел да обичат животните.

Вол от оризище – от 5 юни до 6 юли. Склонни са към работохолизъм. Пазители на фамилното огнище. Волът от оризището е родител за образец, който отделя изключително внимание на възпитанието на децата си.

Лотосов цвят – от 7 юли до 1 август. Нежни, сантиментални и сантиментални. Често се увличат по източните учения. Обичат да се уединяват и да релаксират. Трите неща, които най-вече обичат, са животът, любовта и децата.

Японски мост – от 2 август до 27 септември. Това са хората, които постоянно съумяват да балансират. Те са идеалните договарящи. Поддържат съвършения баланс сред фамилните и служебните си отговорности. Родени са да оказват помощ. Всичко необичайно и екзотично ги притегля. Следват задачите си, само че рядко заемат позиция.

Градинско камъче – от 28 септември до 10 октомври. Творчески персони, чаровни, любопитни и добродушни. Без проблем постановат мнението си на близките, само че от време на време се демонстрират като много непостоянни.

Император – от 11 октомври до 18 ноември. Надарени с лидерски умения, те възприемат живота като вълнуващо премеждие. Въпреки че се сблъскват с доста провокации, те не стопират да имат вяра в триумфа си. Лесно се издигат в специалността, само че от време на време прибягват до експанзия.

Императрица – от 19 ноември до 26 декември. Изключително властни, те са привикнали да командват. Могат да бъдат нетактични към близките.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР