Черешката на тортата“ се завръща в ефира с нови епизоди,

...
Черешката на тортата“ се завръща в ефира с нови епизоди,
Коментари Харесай

Висш кулинарен пилотаж в новите епизоди на “Черешката на тортата” от 21 ноември

„ Черешката на тортата “ се завръща в ефира с нови епизоди, кулинарни творения и чудесно въодушевление от понеделник в 20:00 ч. по NOVA.

Оперната прима Дарина Такова, актрисата Радина Думанян, ПР специалистът Максим Бехар и банкерът Левон Хампарцумян ще дадат впечатляващ старт с кулинарни шедьоври, а зоркото око с внимателно небце началник Иван Манчев ще бъде същински впечатлен от уменията на звездните участници. Тази седмица всеки хазаин ще получи специфичната задача да предложения собствен безценен на сърцето посетител, който да показа преживяването с неповторимата компания.

ПР специалистът Маским Бехар ще води феновете на далечно странствуване до Сейшелските острови в понеделник. Домакинът, който е почетен консул на островната страна, е подготвил същинска екзотична изненада за звездните си посетители. Част от менюто му ще станат типични за локалната кухня ястия, включващи любопитни артикули като сърце от палма, бананови листа, папая и прясно уловена от Индийския океан риба звук. Предстои топло посрещане с отношение, а положителното въодушевление и забавни истории от целия свят няма да напущат масата цяла вечер. Защо храната на островите се счита за афродизиак и ще успее ли Максим Бехар да разпали чувствата на гостите си?
 Маским Бехар NOVA
Щафетата във вторник поема актрисата Радина Думанян . Тя ще блесне в първото си присъединяване в „ Черешката на тортата “ с необятна усмивка и неподправено възприятие за комизъм. Радина ще разкрие, че с изключение на театъра и киното, кулинарията е другата й огромна пристрастеност. Лъчезарната актриса е подготвила амбициозно четиристепенно меню, гарнирано с четири типа вино, което да кореспондира с усета на всяко ядене. Радина ще разкрие кое е скритото й оръжие, което ще се окаже и ключа към приятното превозване в кухнята. По-късно гостите ще пият за тематиките, които сплотяват, а за край ще получат най-хубавия подарък, който една актриса може да подари.

В сряда оперната певица Дарина Такова ще посрещне останалите участници в респектиращия си дом, трансформирал се във деец в „ Черешката на тортата “. Въпреки че обича огромните трапези, за второто си присъединяване в кулинарното предаване тя ще подготви обрани и семпли, само че доста вкусни гозби. През деня Дарина ще се развихри като виртуоз в кухнята, демонстрирайки безупречно отношение към храната и внимание към детайла. За основен воин в менюто си ще избере рибата, а за десерт ще предложи принцесата в сладкарството – торта „ Павлова “. Вечерта пък ще предложи на участниците мъчителна откровеност, диалози за възходите и паденията в живота, допълнени от чаровна кино компания.
 Дарина Такова NOVA
За край Левон Хампарцумян ще шокира всички сетива на гостите със страхотни вкусови комбинации в четвъртък. Домакинът ще посрещне гостите с разточително и широко меню в просторния си и ярък дом с градина, почтена за злоба. Левон, който е разпален по кулинарията от дребен и разполага с поразителни знания в кухнята, ще подготви храна с впечатляващи и висококачествени артикули, включващи новозеландски агнешки котлети, домакински самун и подправки от целия свят. По време на вечерята арменците на масата ще станат трима, полемиките ще бъдат оживени, а някои секрети ще бъдат разкрити.
 Левон Хампарцумян NOVA
Кои любопитни посетители ще изберат да поканят домакините? Ще успее ли някой от звездните участници да остави началник Манчев без думи? Какви кулинарни изкушения следва да видят феновете и кой ще грабне плакета? – ще стане ясно в новите епизоди на „ Черешката на тортата “ от понеделник до четвъртък в 20:00 ч. по NOVA.

От 21 ноември феновете ще имат опцията да си напомнят и най-хубавото от кулинарното риалити „ Черешката на тортата “ всеки работен ден от 17:00 ч. по NOVA.

Още забавна информация за „ Черешката на тортата “ може да откриете във  страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в  след излъчването им в ефир.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР