Черешката на тортата разбуни духовете снощи, а мрежата се изпълни

...
Черешката на тортата разбуни духовете снощи, а мрежата се изпълни
Коментари Харесай

Просташки скандал в "Черешката на тортата": Зрителите попиляха наглата певица!

" Черешката на тортата " разбуни духовете нощес, а мрежата се извърши с мнения на гневни фенове, които скочиха на певицата Мона. Младата изпълнителка, никому незнайна, както я дефинираха потребителите, се държа непоносимо с потвърдената ни актриса Мария Статулова.

Всички участници, безусловно всички, дадоха по 10 точки на Мария, като се изключи Мона, която прояви прищявки до небесата. Тя се захвана с това, че Статулова не е планувала особено веган главно ядене за нея и по тази причина я наказа като й даде супер минималната оценка от 5 точки. Така Статулова събра единствено 35 и очевидно ще отпадне от борбата за първото място, въпреки да се показа чудесно.

" Ами какво, аз не се почувствах специфична в къщата й. Нямаше нищо, което да е направено единствено за мен и трябваше да се задоволя със салатата и разядките ", обясняваше пред камерите претенциозната Мона, за която обаче актрисата бе направила веган десерт.

Дори Явор Бахаров и Виктория Капитонова, които се водят заядливци, не откриха недостатъци на Статулова, единствено Мона сподели пошло отношение - за какво, единствено тя си знае. А и предходните вечери отново не бяха напълно съобразени с веганството, само че тогава не направи проблем.

" Злобна и елементарна селска пръчка. Тая в случай че е певица и то известна, България и монархия ", разясняват в нета.

Тагове: Черешката на тортата Мария Статулова Виктория Капитонова Мона Явор Бахаров веган
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР