Черешката на тортата на европейския футболен сезон ще бъде поставена

...
Черешката на тортата на европейския футболен сезон ще бъде поставена
Коментари Харесай

16 000 срещу 17 000 в Киев: В очакване на финала на Шампионската лига

Черешката на тортата на европейския футболен сезон ще бъде сложена довечера в Киев! " Реал " Мадрид и " Ливърпул " ще излязат един против различен на терена на стадион " Олимпийски " в украинската столица Киев, с цел да дефинират кой ще бъде крал на Европа.

Испанският гранд се бори за невиждана трета поредна купа от шампионата, до момента в който изненадата " Ливърпул " разчита, че още веднъж ще шокира всички. Крайният победител ще стане явен преди среднощ, а цялото представление може да гледате директно по bTV Action от 20:30 ч.
Купон по мърсисайдски по улиците на Киев (ГАЛЕРИЯ) Английските почитатели нямат самообладание да гледат любимците си на финала
" Ливърпул " има леко преимущество, само че не на терена, където резултатът първоначално ще бъде 0:0, а по трибуните. 17 000 са почитателите на мърсисайдци, който пропътуваха дистанцията до Украйна, с цел да гледат онлайн своите любимци.
" Бяла " магия в Киев! (ГАЛЕРИЯ) Феновете на "Реал " чакат нов успех от Роналдо и компания
" Реал " пък ще разчита на тъкмо 15 991 гърла, които ще викат за Кристиано Роналдо и компания.

Мерките за сигурност преди финала са извънредно строги. Улиците към стадиона са затворени, а почитателите ще бъдат проверявани подробно. Заради буферните зони по трибуните потенциалът на спортното оборудване е понижен на 63 000 души.

А в случай че не сте измежду щастливците, които имат билет за събитието, в 20:30 ч. пуснете тв приемника си на bTV Action, с цел да преживеете следващия атрактивен край с марка " Шампионска лига ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР