Черен уикенд за българския спорт. Четирима души загинаха при тежки

...
Черен уикенд за българския спорт. Четирима души загинаха при тежки
Коментари Харесай

Премиерът за войната по пътищата: Трябва време, за да се натрупа резултат от усилията, които правим

Черен уикенд за българския спорт. Четирима души починаха при тежки произшествия в северна България в събота. Сред жертвите са футболния треньор Ферарио Спасов, волейболната треньорка Стефка Великова и двама волейболисти.

" Нулевата приемливост към войната по пътищата беше сложена като главен приоритет още в първите дни на държавното управление ", сподели пред публицисти министър-председателят Николай Денков, представен от .

Той уточни, че с изключение на ежедневните инспекции за алкохол и дрога. Има смяна в законодателството, съгласно която колите на водачите седнали зад кормилото след приложимост на опиати или алкохол се лишават. Проблем съгласно него е и неприятното положение на пътищата, тъй като огромна част от поръчките за ремонт на огромни пътни артерии се апелират, а това води до закъснение на ремонтите.

" Трябва време, с цел да се натрупа резултат от напъните, които вършим. Трябва хората да схванат, че тези наказателни ограничения работят и могат да обиден всеки един от тях. Разбира се, доста по-важно е да стартира да работи предварителната защита, това значи пътищата да бъдат по-добре ремонтирани. Виждате, че се апелират огромна част от поръчките, макар че са направени по най- транспарантния вероятен метод ", сподели министър-председателят.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР