„Черен ден. Всичко е тръгнало наопаки още в самото начало.

...
„Черен ден. Всичко е тръгнало наопаки още в самото начало.
Коментари Харесай

Черна прокоба тегне над семейството на трагично загиналата гурбетчийка Мая във Франция

„ Черен ден. Всичко е тръгнало наобратно още в самото начало. Шефът се държал извънредно жестоко с служащите. Като робовладелец. Постоянно им се карал, обиждал ги. Мая и другите били ангажирани за бране на царевица за семе “, споделя земляк, който е осведомен в елементи с разигралата се покруса на царевично поле във Франция в петък.

Както БЛИЦ към този момент писа, трактор прегази Мая В. от Кърджалийско по време на селскостопанска работа .

Трагедията е станала при на маневра на трактора. Водачът на машината бил с антифон, по тази причина с изключение на, че бил без видимост към берачите на царевица, не чувал и крясъците на служащите, когато тракторът закачил Мая.

„ Дали от високата царевица и треви, или по друга причина, не е забелязал Мая и се случило съдбовното. Трактористът имал тапи на ушите, само че необичайно по какъв начин Мая не е чула грохота на машината до себе си. Вероятно е решила, че тракторът ще мине покрай нея и ще отмине “, добавя нашенецът.

„ Беше усмихната млада жена, доколкото ухилен може да бъде човек, който е изгубил най-близките си хора. Майка й си отиде от рак, а преди 3-4 години брат й почина при пътен случай на една от отбивките по пътя за „ Маказа “, това пък описа нашенец на Мая.

Тя отпътувала за Франция с посредничеството на българска компания.

„ Напълно по разпоредбите е всичко. Българската компания уреди документите, а там работеше за французи. Беше с цялостни права, всичко е законно. Има и застраховка “, добави землякът.

По случая се води следствие. Тялото на починалата нашенка към момента е във Франция.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: 24rodopi.com
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР