Черен бъз срещу рак и за силен имунитет – рецепта

...
Черен бъз срещу рак и за силен имунитет – рецепта
Коментари Харесай

Черен бъз срещу рак, грип и за силна имунна система

Черен бъз против рак и за мощен имунитет – рецепта за сироп.

Това е историята на мъж от Сърбия, който приказва за битката с подлата болест. Неговата история даде на доста хора вяра и ето за какво!

„ През 2002 година лекарите откриха незлокачествен израстък в мозъка ми. Веднага бях признат в болница за интервенция. Операцията беше сполучлива.

След две години туморът се върна още веднъж със същия размер. Трябваше да направя нова интервенция, този път лазерна, само че след интервенцията лявата ми ръка и левият крайник бяха парализирани. Туморът се оказа атипичен.

Химиотерапията и лъчетерапията не помогнаха. Назначиха ми нова интервенция. След интервенцията отидох на рехабилитация и там, за мое благополучие, срещнах човек, който промени живота ми. ”

“Сподели ми за растение, което може да излекува рака и това растение се назовава черен бъз. ”

Забележка!
Има към тридесет типа бъз. Най-значими са черният и аленият бъз.

От зрелите зърна се подготвят сиропи, компоти и конфитюри, подготвят се плодови сокове, ракия, вино и оцет, поставя се в пайове, пудинги, сосове и заливки. У нас се употребява рядко, единствено от време на време в националната медицина, до момента в който доста неинформирани хора към момента считат, че бъзът е токсичен.

Черният бъз е шубрак, който пораства на открити полета, към къщи, в по-светли гори и изключително към речните канали.

Плодовете узряват в края на август и през септември и октомври. Плодът би трябвало да е добре узрял, с цел да има лечебни свойства.

Измийте плодовете и ги сложете в буркани, редувайки един ред плодове и по-късно един ред захар, до момента в който бурканът се изпълни догоре.

Съхранявайте буркана на слънчево място, с цел да може да стартира на ферментира. След две седмици бурканът би трябвало да се затвори и да се сложи в хладилника.

Можете да извършите 2, 3 или 4 буркана, само че би трябвало да имате най-малко два, с цел да имате задоволително от това лекарство до идната година. Приемайте по 1 чаена лъжичка всяка заран на гладно, 10 минути преди хранене.

Мъжът, който ми показа за тази рецепта, почнал да употребява това лекарство сега, когато лекарите му споделили, че няма късмет за изцеление.

Минали месеци, а той към момента е жив! Резултатите демонстрираха, че ракът е липсващ. След това и аз започнах да го одобрявам, само че първо изчаках 2 месеца, с цел да набера черен бъз, да подготвя лекарството и да стартира да го ползвам. Изминаха четири години от последната ми интервенция и туморът не се е върнал ”.

Черният бъз е потребен за имунната система и за лекуването на доста болести.

Плодовете на черния бъз са най-хубави, в случай че има зелени и неузрели плодове, най-добре е да ги премахнете. Плодът би трябвало да е мек, мрачен, съвсем черен.

Вижте още: Преборете бронхита и възпаленото гърло с мащерка!

Докато тялото ви привиква с лекарството, би трябвало да сте покрай тоалетна, защото 30 минути след потреблението е належащо да отидете до тоалетната.

Използвайте черен бъз против рак, грип и за мощна имунна система!

Преди консумация на билкови артикули, постоянно се консултирайте с персонален доктор!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР