Чепеларци затварят днес от 11.00 ч. до 13.00 ч. главния

...
Чепеларци затварят днес от 11.00 ч. до 13.00 ч. главния
Коментари Харесай

Затварят за два часа главния път Пловдив-Смолян

Чепеларци затварят през днешния ден от 11.00 ч. до 13.00 ч. основния път Смолян-Пловдив в символ на митинг против закриването на Районната прокуратура в родопския град и откриване на нейно място на териториално поделение към РП-Смолян. Протестът се провежда от предприемчив комитет и е четвърти подред. Планират да блокират пътя при последната пешеходна пътека в родопския град, в посока Пловдив. Разликата този път е, че във времето на блокадата ще бъдат пропускани единствено коли със специфичен режим на придвижване.

Според полицията, в случай че се затвори за два часа главния път, който е без конкуренция, ще се образуват големи опашки и изнервяне на ситуацията на пътя. От там предизвестяват водачите за планувания митинг.

В Чепеларе упорстват Висшия правосъден съвет да ревизира решението си. „ Жителите на общината смятат, че това решение е нестимулирано и несъобразено с редица значими фактори – географски, демографски, стопански, обществени и други. Но най-притеснителен е фактът, че то не е разисквано и в съгласие с жителите на община Чепеларе, които директно визира, и са в прорез с рекомендациите на Европейската комисия за промени в системата “, настояват от ИК.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР