Ченгетата в Испания бяха принудени да посрещнат полет на easyJet

...
Ченгетата в Испания бяха принудени да посрещнат полет на easyJet
Коментари Харесай

Полетът на EasyJet от Обединеното кралство до Лансароте беше посрещнат от полицията поради „разрушителен пътник“

Ченгетата в Испания бяха принудени да посрещнат полет на easyJet от Единбург, откакто пасажер стартира да се „ държи разрушително “, стана ясно.

Самолетът е пътувал за Канарските острови, когато мъж се е „ разболял “ съгласно сателит. Свидетелят сподели, че към 50 минути преди да дойде в Лансароте, кабинният екипаж е извикал пасажерите да им оказват помощ, защото държанието на мъжа е станало „ притеснително “.

Пътникът съобщил, че е видял мъж, получаващ здравна помощ, до момента в който оставал на задната част на самолета, където кабинният екипаж го е държал под око, а бюджетната самолетна компания удостовери случая на борда на полет EZY3202. EasyJet удостовери, че полицията е чакала на летището, когато полетът кацна заради разрушителния темперамент на пасажера, и съобщи, че членовете на кабинния екипаж са подготвени да „ правят оценка и правят оценка “ всички обстановки, с цел да работят бързо.

Според EdinburghLive, представител на easyJet сподели: „ Можем да потвърдим, че полет EZY3202 от Единбург до Лансароте на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР