Ченгета тарашиха дома на семейство в Бяла Слатина, намериха контрабандни

...
Ченгета тарашиха дома на семейство в Бяла Слатина, намериха контрабандни
Коментари Харесай

Натопиха ги! Ченгета откриха боен арсенал, контрабандни цигари и много ракия в дома на семейство в Бяла Слатина

Ченгета тарашиха дома на семейство в Бяла Слатина, откриха контрабандни цигари и цялостен военен боеприпас, оповестиха от МВР-Враца.
Случката е от през вчерашния ден. След получена оперативна информация за владеене на акцизни артикули без български бандерол, чиновници на районното ръководство спрели за инспекция 65-годишния В. П. Х. от града. При контрола мъжът предал непринудено 8 кутии с цигари, разнообразни марки, без бандерол.
Последвало претършуване в дома на В. П. С. на 53 години, която живее на фамилни начала с възрастния мъж. При тараша ченгетата разкрили и иззели 328 кутии с цигари /6560 къса/, които също нямали изискуемия бандерол.
При тараша са открити и 48 бойни патрона, разнообразни по тип и диаметър, газов револвер, който не е регистриран по съответния ред, както и 65 литра бяло-жълта течност с аромат на ракия. Алкохолът бил от 47 до 60 градуса, за който двамата не показали документ за заплатен данък.
При последвало претършуване в дом във Враняк, благосъстоятелност на 59-годишния Р. П. Х. били открити 8 бойни патрона, за които В. П. Х. декларирал, че са негови.
За случая е известен дежурен прокурор и е формирано бързо полицейско произвеждане.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР