Ченгета са открили наркотици и оръжия при обиск в дома

...
Ченгета са открили наркотици и оръжия при обиск в дома
Коментари Харесай

Удар! Тарашиха дома на дилър в Лом, откриха дрога и оръжия

Ченгета са разкрили опиати и оръжия при обиск в дома на наркодилър в Лом, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.
Тарашът е осъществен през вчерашния ден след получен сигнал за владеене на наркотични субстанции. Униформените нахълтали в частен дом, населяван от 33-годишния Б.И. Те се натъкнали на 14 топчета със суха зелена листна маса, укрити в чифт маратонки на стилаж за обувки. Полеви наркотест посочил, че са канабис. Общото им тегло било 10.73 грама. В нощното шкафче в спалнята на мъжа е намерено едно по-голямо пликче канабис с тегло 8.45 грама.
Иззети са още стъклена чаша със суха листна маса канабис, смесена със семена, с общо тегло 54.68 грама и електронна везна. В двора на парцела пък имало растение от типа на конопа, с височина 110 см, с пресни следи от поливане и обработка. Общото количество на откритото изсъхнало наркотично вещество е 73.86 грама, а тежестта на растението е 2 кг.
Освен дрогата, в дома на ломчанина ченгетата разкрили и 3 газови револвера, за които Б.И. не е показал позволителен документ.
Той е доведен в районното полицейско ръководство в Лом за снемане на пояснения и е арестуван за 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР