Ченгета от Лом са предотвратили самоубийство на 64-годишен мъж от

...
Ченгета от Лом са предотвратили самоубийство на 64-годишен мъж от
Коментари Харесай

Като на кино! Ченгета обезвредиха самоубиец, решил да сложи край на живота си

Ченгета от Лом са предотвратили самоубийство на 64-годишен мъж от крайдунавския град, научи организация BulNews.bg. Сцената като от филм се разиграла на 8-ми август, малко преди 14 часа, когато волята за живот на Кирил Янакиев се пречупила под ударите на ориста и той взел съдбовно решение да постави завършек на тъгите си.
Отчаяният мъж бил в двора на дома си на ул. „ Крайна “ №8, седял с нож опрян в гърдите и бил подготвен всеки миг да го забие надълбоко. Семейството и съседите му обаче видели страшната панорама и незабавно алармирали на телефон 112. След секунди на мястото пристигнали униформени и медици.
Ченгетата почнали да увещават Янакиев да не се отхвърля от живота и да остави ножа на земята. След близо 2 часа договаряния мъжът се разсеял и служителите на реда съумели да сграбчен хладното оръжие от ръцете му. След това Кирил бил откаран в болничното заведение в Лом в психиатрично поделение.
Отчаянието на мъжа и опитът му за самоубийство били подбудени от тежък инсулт, който претърпял преди време. Тогава той „ прескочил трапа”, само че възобновяване му вървяло постепенно и изпаднал в тежка меланхолия.
Двамата чиновници на полицията в Лом, които съумели да спасят Кирил, са шеф група „ Криминална полиция “ Иван Аврамов и младши специалист към „ защита на публичния ред “ Емил Иванов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР