Ченге, изявяващо се като ММА боец, и колегата му, участващ

...
Ченге, изявяващо се като ММА боец, и колегата му, участващ
Коментари Харесай

Полицаят, пазил дилъри, бил ММА боец, колегата му футболист

Ченге, изявяващо се като ММА войник, и сътрудника му, участващ в аматьорска лига по футбол, са правели чадър на столични дилъри против такса успокоение от 2000 лева месечно. Освен това оперативните служащи от 7-мо РПУ в София, които били разузнавачи точно по линия на опиатите, снабдявали с дрога дилъри, оповестиха през вчерашния ден от спецпрокуратурата, написа "Телеграф ".

Александър Цонев и Еджевит Осман са зареждали с амфетамин и марихуана и други стимуланти бандити, които ги продавали на територията на тяхното районно. Всеки месец пласьорите трябвало да се регистрират с по 2 бона, с цел да работят необезпокоявано. Който се дърпал и не желал да си заплаща, бил заплашван, че против него ще бъдат формирани преписки и досъдебни производства и ще бъдат арестувани.

Според хора от системата на Министерство на вътрешните работи Цонев е приключил полицейската академия преди към 3 години. Участвал в ММА борби, като имал зад тила си към 60 мача.

По нищо не личало, че Александър е служител на реда. Бил в татуировки, напомпан бабанка, забелязвали го зад кормилото на "Мерцедес МЛ ". Твърди се, че плащал 1000 лева наем за квартира на втория етаж на кооперация в столичния квартал "Витоша ". Подобен стандарт със заплатата на ченге нямало по какъв начин да поддържа, в случай че не взимал пари, безапелационни са сътрудниците му.

Припомняме, че в неделя по здрач Александър е бил прострян на тротоара на ул. "Жулио Кюри " в София, наоколо до станцията на метрото. Агентите от "Вътрешна сигурност " следили него и сътрудника му Осмин от юли. В неделя обвинените още веднъж били следени и откакто прибрали 2000 лева, последвал карцерът. Парите били авансово белязани.

При осъществените претърсвания в специфичен тайник в дома на единия от чиновниците са открити разноцветни таблетки, разпределени в найлонови пликчета. Според полеви тест става дума за амфетамини.

Еджевит Осман е по-дълго в системата на Министерство на вътрешните работи. Той играе аматьорска лига за мини футбол. Името на тима му е Ченгетата.

Двамата сътрудници разговаряли с дилърите единствено посредством интернет приложение, което по-трудно може да се наблюдава, и с криптирани прави телефони, чиято връзка посред им също не може да бъде прослушана.

Александър и Еджевит са задържани за 72 часа, а през днешния ден от спецпрокуратурата ще изискат съдът да им наложи най-тежката мярка за неотклонение - "задържане под стража ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР