Челюст, счупена на три места след удари с бокс. Така

...
Челюст, счупена на три места след удари с бокс. Така
Коментари Харесай

Пребиха с метален бокс и счупиха челюстта на студент в бар на морето

Челюст, счупена на три места след удари с бокс. Така посрещнал Джулай морнинг 19-годишен студент от София. Побоят се случил в заведение на плажа, където Владимир Чешмеджиев се забавлявал с другари. Причина за това, по думите му, станало парче пица, което без да желаят бутнали на земята.

Абсурдите обаче не завършват с това. Оказало се, че агресорът е не просто различен клиент, а човек, охраняващ събитието от компанията „ Делта гард “. Тя стана известна около абсурда „ Осемте джуджета “, когато Илия Златанов разгласи, че бизнесът му е бил лишен от някогашния следовател Петьо Петров-Еврото благодарение на Министерство на вътрешните работи и на „ Делта гард “.

„ През идващите 20 дни ще се храня единствено със сламка, дремя главно по тил и ми е извънредно некомфортно даже като излизам от у дома ”, показа младежът, който и сега е със специфична шина и мъчно приказва.

Валентин Захов е другар на Владимир. Двамата се познават от деца и в злощастната нощ също били дружно. Той описа какво се е случило на Джулай морнинг. Подчертава, че и двамата са виновни и не са спорове. Около 2 часа Валентин се изморил. Видял зад себе си ремарке, което помислил, че е част то декора на заведението, и седнал. Ремаркето се обърнало, а пицата, която била поставена върху него – паднала. Дошъл мъж с жилетка на охранителната компания и му се скарал. Момчето предложило да му даде пари за нова пица, само че последвал „ непоносимо мощен пестник ”. Приятелят му Владимир се притичал на помощ и попитал за какво охранителят го блъснал. Последвал удар с „ проблясващ железен предмет ”. Според пострадалия това най-вероятно било бокс.
„ Нападателят не е наш чиновник. Направихме инспекция по фотография, само че не успяхме да го заловим. Отговорникът, който е позволил това нещо да се случи, беше уволнен ”, уточни Антон Великов, който е представител на охранителната компания „ Делта гард “. Въпросната вечер е била охранявана от 52 чиновници на компанията.

novini.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР