Челси завърши наравно 2:2 в гостуването си на Брентфорд в

...
Челси завърши наравно 2:2 в гостуването си на Брентфорд в
Коментари Харесай

Челси се препъна в лондонското дерби с Брентфорд

Челси приключи наедно 2:2 в гостуването си на Брентфорд в мач от 27-ия кръг на Премиър лийг. Футболистите на Маурисио Почетино изиграха добра първо полувреме, в което сътвориха няколко положения и излязоха напред в резултата с гол на Николас Джаксън в 35-ата минута. “Пчеличките ” демонстрираха доста по-различно лице през втората част, когато се показаха на доста по-високо равнище и реализираха цялостен поврат с попадения на Мадс Рурслев (50’) и изключително красиви гол подобен на Йоан Уиса (69’), с цел да оформи Аксел Дисаси (83’) равенството.

“Сините ” овладяха топката в първите минути и разумно стигнаха до първото по-интересно състояние в срещата в седмата минута, когато Коул Палмър пусна елегантно към Енцо Фернадес, той отклони с едно допиране, само че състезател в бяло и алено почисти тъкмо пред Николас Джаксън. Домакините дадоха отговор с воле на Айвън Тони в тялото на Леви Колуил. Минутка по-късно рисково стреля и Йоан Уиса от границата не наказателното поле, само че този път Джордже Петрович трябваше да се намесва уверено, с цел да предотврати попадение..

Точно преди приключването на половин час игра още веднъж Джаксън бе изведен превъзходно от Енцо Фернандес зад тила на защитата на “пчеличките ”, съумя да преодолее даже вратаря, само че защитник почисти от голлинията. Все отново някогашният нападател на Виляреал съумя да открие резултата в 35-ата минута, когато засече превъзходно с глава центриране на Мало Густо и не остави шансове на Марк Флекен.

Малко след попадението Конър Галахър също влезе много рисково в наказателното поле, само че падна след леко прикосновение с състезател в алено и бяло. Халфът изиска дузпа от съдията Джарет Джилет, само че вместо това бе украсен в жълто за симулация.

Второто полувреме стартира чудесно за домакините, като те съумяха да възстановят равенството единствено пет минути след неговото начало. Топката бе пратена мощно в предни позиции, където Айвън Тони съумя да центрира балонно, защитата на Челси подцени обстановката, удар на Серхио Регилон бе блокиран, само че Мадс Рурслев се появи на скорост и осъществя за 1:1. “Пчеличките ” можеха да осъществят цялостен поврат единствено в границите на три минути, само че удар на Витаялий Янелт срещна страничния дирек на Джордже Петрович.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР