Челси в момента е на първо място във Висшата лига

...
Челси в момента е на първо място във Висшата лига
Коментари Харесай

Суперкомпютър изчисли кой ще стане шампион на Англия

Челси сега е преди всичко във Висшата лига и упованията към тима на Томас Тухел са огромни. През лятото " сините " похарчиха 97,5 милиона паунда, с цел да привлекат някогашния си футболист Ромелу Лукаку. Мнозина специалисти дефинират лондончани като един от главните любимци за спечелването на купата.

Въпреки това суперкомпютърът на " Международния център за спортни проучвания " предвижда, че тимът на Тухел даже няма да е в топ 3, а ще приключи 4-и в крайното класиране.

Компютърът пресмята възможностите на тимовете въз основата на голям брой данни като формата на играчите през последната година, парите, изхарчени за прехвърляния, и опита на всеки един футболист.

Според тези калкулации Манчестър Сити ще завоюва четвъртата си шампионска купа през последните пет години.

След привличането на Кристиано Роналдо, Джейдън Санчо и Рафаел Варан прогнозата е Манчестър Юнайтед да повтори достижението си от предишния сезон и още веднъж да приключи втори.

Ливърпул, който укрепи отбраната си с Ибрахима Конате, съгласно компютъра ще приключи трети, а останалите евроучастници ще бъдат Тотнъм, Евертън, Лестър и Уест Хем. Извън европейските клубни шампионати пък ще остане Арсенал, който ще завърши сезона на деветото място. Норич ще бъде финален, а на 19-о и 18-о място ще са Уотфорд и Нюкасъл.
 Юрген Клоп за Ман Сити: Това е най-хубавият тим в Европа сега
Юрген Клоп за Ман Сити: Това е най-хубавият тим в Европа сега

Това е в действителност специфичен мач, споделя специалистът
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР