Челси удари Вила и се изравни с Ливърпул

...
Челси надигра Астън Вила с 3:1 като гост в среща
Коментари Харесай

Челси надигра Астън Вила с 3:1 като гост в среща от 19-ия кръг на английската Висша лига.
Ромелу Лукаку.
На Боксинг Дей в Англия „сините“ се оказаха в ролята на догонващи в 28-та минута, когато Рийс Джеймс си отбеляза автогол, след като отклони центриране на Мат Таргет в мрежата на Едуар Менди. Домакините, които бяха без мениджъра си Стивън Джерард поради заразяване с коронавирус, не успяха да задържат дълго крехката си преднина и шест минути по-късно Жоржиньо възстанови паритета от бялата точка.

След паузата възпитаниците на Томас Тухел осъществиха пълен обрат след точната интервенция на Ромелу Лукаку – за белгийския нападател това бе край на головата суша в Премиършип, която датираше от 11 септември. В заключителните мигове на двубоя Жоржиньо сложи точка на спора с втора точно реализирана дузпа.

Така, лондончани се изравниха с Ливърпул на втората позиция във временното класиране, след като двубоят на мърсисайдци с Лийдс бе отложен поради случаи на Ковид в тима на „белите“. „Сините“ изостават на шест от лидера и действащ шампион Манчестър Сити. Астън Вила е 11-и с 22 пункта. В следващия кръг Вила гостуват на Лийдс, докато Челси е домакин на Брайтън.
Нийл Мопе.
В другия мач от неделя вечер, „чайките“ прекъснаха поредица от 11 последователни мача без победа в първенството, надигравайки новака Брентфорд с 2:0 у дома. Точни за тима на Греъм Потър бяха Леандро Тросард и Нийл Мопе. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР