Челси трябва да бъде подготвен за тежък физически сблъсък от

...
Челси трябва да бъде подготвен за тежък физически сблъсък от
Коментари Харесай

Греъм Потър: Милан е фантастичен отбор, чака ни съвсем различен мач

Челси би трябвало да бъде квалифициран за тежък физически конфликт от Шампионската лига против Милан във вторник и успеха ще бъде още по-специална, защото ще пристигна на " Сан Сиро ", сподели мениджърът на лондончани Греъм Потър преди дуела. Запитан какъв брой особено би било да победи на " Сан Сиро ", където британските клубове рядко се оправят добре, Потър сподели: " Това е предизвикателство и това е, което би трябвало да се опитаме да създадем. Тук е необикновено, ще бъде изцяло друг мач ". 

" Милан ще се опита да употребява домакинското преимущество, както направихме ние. Два положителни тима, два много равностойни тима. Това ще бъде фантастична среща и аз в действителност я чакам с неспокойствие. Ще бъде в действителност сложен мач. Милан има фантастични играчи, в действителност добре проведен тим. Те са доста разнородни, могат да се настройват, да нападат и пазят по доста способи ", добави мениджърът на Челси. 

Тиаго Силва от Челси пък се завръща на " Сан Сиро ", където игра за Милан и завоюва Серия “А ”, а Потър похвали 38-годишния футболист, като сподели, че бъдещето му в британския клуб е в неговите ръце. 
 Потър обясни каква е обстановката с контузените в Челси Потър обясни каква е обстановката с контузените в Челси
" Той е водач, топ експерт и страховит човек. Удоволствие е да се работи с него ", сподели мениджърът на Челси за бразилеца, чийто сегашен контракт е до края на сезона. 

" Решението дали да остане е на Тиаго. Тук съм от три или четири седмици и виждам качествата му. Нивото на показване, които може да доближи, и степента на почитание, което изпитва по време на играта, са невероятни. Всичко, което мога да направя, е да му оказа помощ да се любува на футбола тук, да бъде част от печеливш тим, а за останалото би трябвало да намерения той и управлението на клуба ", разяснява Потър. 

Самият Силва настоя, че е прекомерно рано да се вземат каквито и да било решения за бъдещето му. 

" Вероятно не е подобаващият миг да приказваме за нов контракт. Това, което мога да ви кажа е, че за мен в този момент е значимо да продължа да играя на високо равнище, помагайки на тима да реализира допустимо най-хубавите резултати. Със сигурност ще има време, когато би трябвало да приказваме, може да е преди Световното състезание или след него. Ако нямам предложение за нов контакт, ще би трябвало да реша какво да върша. Не е елементарно, ще забележим какво ще стане ", съобщи Силва.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР