Челси стартира сезона в Премиър лийг с две поредни победи,

...
Челси стартира сезона в Премиър лийг с две поредни победи,
Коментари Харесай

Сари: В нов клуб обикновено имам проблеми само в първите 2-3 месеца

Челси започва сезона в Премиър лийг с две следващи победи, само че новият управител Маурицио Сари е наясно, че е допустимо доста скоро резултатите да се влошат. “Обикновено когато идвам в нов тим, имам проблеми за към 2-3 месеца. Смятам, че това е нормално”, съобщи италианският експерт преди началото на третия кръг в британския хайлайф.

За него е доста значимо да може да разчита на Еден Азар и непрекъснатите спекулации за трансфер на футболиста в Реал Мадрид няма по какъв начин да не го тормозят. Сари обаче е оптимист: “Мисля, че той ще остане при нас за целия сезон”.

Highlight of that Sarri press conference? These two are ready to play more minutes & have a good chance of starting. pic.twitter.com/iPE1kmQZpT
— (@HazardEdition) August 24, 2018
“Щастлив съм да имам Еден в състава си. Аз съм ментор на един доста добър тим. Даже бих споделил, че съм треньор на популярен клуб. За толкоз значим клуб е от огромно значение да не продава толкоз значим играч, без да има опция да го размени с подобен на същото високо равнище.”

Бронзовият медалист от Мондиала към момента не е подготвен за цялостни 90 минути, само че е допустимо да бъде титуляр против Нюкасъл в неделя.

Сари изясни, че няма вид да залага на досегашната сграда на Антонио Конте с трима централни бранители. “Да, имаме проблеми в защита, само че не се тормозя, тъй като всеки ден работим върху това”, убеден е някогашният ментор на Наполи.

В неделя Сари ще се изправи против Рафаел Бенитес, който е отпред на Нюкасъл. Италианецът се изрече ласкаво за сътрудника си: “Трябва да кажа “Благодаря ти, Рафа”, тъй като когато пристигнах в Наполи след него, незабавно усетих, че разполагам с тим, който е подготвен да играе по моя жанр. Ако бях наследил някой различен експерт, може би щеше да бъде по-трудно.”

Мениджърът добави, че тази седмица към този момент два пъти е приказвал с Рубен Лофтъс-Чийк, с цел да го накара да остане в Челси. Освен това Сари е имал диалог и с Гари Кейхил, като му е обяснил, че го има за значим човек от отбора. “За момента за бранител е доста мъчно да играе в тима ми. За атакуващ футболист може би не е по този начин, само че за защитник сигурно е по-трудно. Но Гари е значим за Челси и желаех от него да бъде търпелив”, добави наставникът.

Сари добави, че би желал да задържи Матео Ковачич и след края на шампионата, само че на този стадий към момента е прекомерно рано да се приказва за това. Хърватският халф е преотстъпен от Реал Мадрид.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР