Челси спечели първата си победа с Маурисио Почетино начело. Сините

...
Челси спечели първата си победа с Маурисио Почетино начело. Сините
Коментари Харесай

Стърлинг изведе Челси до първа победа

Челси завоюва първата си победа с Маурисио Почетино отпред. Сините надделяха Лутън Таун с 3:0 с помощта на два гола на Рахийм Стърлинг. Третото попадение беше дело на Николас Джаксън.

Стърлинг откри резултата в 17-ата минута. Той получи топката по крилото от Мало Гюсто, нахлу отдясно и стреля в далечния ъгъл за 1:0. Английският национал усили преднината на сините 23 минути след почивката. Той се разписа още веднъж след асистенция на французина. Четвърт час преди края Джаксън оформи крайното 3:0 след асистенция на Стърлинг. Това е първо попадение за него след прехвърлянето от Виляреал през юни.

Досега през сезона Челси имаше 1:1 с Ливърпул и. Лутън пък загуби за повторно след 1:4 против Брайтън.

„ Говорих доста с треньора през седмицата и той ми изясни ясно и изрично каква е моята роля. Преминах през сложен интервал, само че имам вяра, че към този момент съм излязъл от него и имам вяра, че ще съумея “, съобщи Стърлинг. През предишния сезон нападателят вкара 9 гола в 38 мача. Това беше най-слабото му показване, откогато дебютира във Висшата лига

„ Той е изцяло предан на тима. До това показване се стигна с помощта на работната му нравственос и качествата му. Много съм удовлетворен от него. Той ми сподели, че предишният сезон е бил тежък за него, тъй че се веселя, че сега е благополучен. Офанзивните футболисти се усещат най-добре тогава, когато вкарват или подават за голове “, съобщи Почетино. Той пусна като титуляр Мойзес Кайседо.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР