Челси ще посрещне Манчестър Юнайтед в един от най-интересните двубои

...
Челси ще посрещне Манчестър Юнайтед в един от най-интересните двубои
Коментари Харесай

Потър похвали развитието на Манчестър Юнайтед и коментира Роналдо

Челси ще посрещне Манчестър Юнайтед в един от най-интересните дуели от 12-ия кръг в Премиър лийг, само че наставникът на отбора Греъм Потър ще се изправи против “червените дяволи ” за повторно през сезона, откакто в първия кръг надви над тях до момента в който към момента бе отпред на Брайтън. Той похвали развиването на своя утринен съперник и уточни някои от мощните им страни.
 Роналдо отказал да влезе като промяна, Тен Хаг няма да разчита на него против Челси Роналдо отказал да влезе като промяна, Тен Хаг няма да разчита на него против Челси
“Изпитвам голямо почитание към Ерик загар Хаг и неговите качества като треньор. Хората се приспособяват и приспособяват с течение на сезона. Те се бориха, оправят се добре и завоюваха точки, тъй че чакам с неспокойствие този конфликт. Смятам, че в този момент са малко по-директни спрямо това, което бяха първоначално. Имат фокус върху високи топки, само че имат високо качество и играчи като Маркъс Рашфорд, Антони, Джейдън Санчо и Бруно Фернандес, които сериозна голова опасност. Смятам, че към момента се приспособяват един към различен, което е естествен развой и с времето сигурно ще стават по-добри. Манчестър Юнайтед си е Манчестър Юнайтед. Имат някои топ играчи и се развиват като трогателен тим, ” съобщи Греъм Потър.

След това той направи коментар и за най-голямата вест към “червените дяволи ” и свадите към Кристиано Роналдо, който бе изваден от групата на отбора и пратен да тренира с младежката групировка.

“Не мога да разясня, тъй като не знам тънкостите на обстановката. Той заесвоята позиция. Понкога ти, като треньор, би трябвало да направиш това, което е належащо, и имаш потребност клуба да те поддържа, както наподобява, че се случва. Не желая да осъждам и да разясня това, което споделят заглавията на пресата. Част от нашата работа като мениджъри е да взимаме решения, това е обикновено, ” съобщи някогашният управител на Брайтън.

След това той се насочи към към обстановката към своя отбор и проблемите с травми, които има в Челси. Рийс Джеймс и Н’Голо Канте са с контузии и ще пропуснат Световното състезание.

“Те са човешки същества и желаят да играят на Световното, тъй че действителността е, че нямам какво да им кажа, което да ги накара да се почувстват по-добре. Това е от тези неща, които не можете да контролирате и за това би трябвало да се насочите към тези, които можете. Трябва да се съсредоточат върху своята рехабилитация. Джеймс ще бъде със скоба на коляното към четири седмици, с цел да се стабилизира, след което още осем за рехабилитация. Конър Галахър към този момент е възобновен и през днешния ден тренира, при останалите няма смяна, ” съобщи Греъм Потър.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР