Челси ще отправи официална оферта за халфа на Леверкузен Кай

...
Челси ще отправи официална оферта за халфа на Леверкузен Кай
Коментари Харесай

Челси отправя оферта към Хавертц, ако влезе в Шампионската лига

Челси ще насочи публична оферта за халфа на Леверкузен Кай Хавертц, в случай че си обезпечи присъединяване в идващото издание на Шампионската лига. Лондончани имат потребност от една победа в оставащите два мача от шампионата в Англия, което завършва в неделя, с цел да си подсигуряват класиране за най-престижния клубен шампионат.

" Сините " са уверени, че могат да реализират съглашение за немския гений за сумата от към 70-75 милиона лири, макар че Леверкузен е изискал 90 милиона паунда, когато е получил питане от Челси. Според медиите в Англия играчът към този момент се е схванал за персоналните си условия.

21-годишният Хавертц има предпочитание прехвърлянето да се реализира. Той ще възобнови тренировки на следващия ден с " аспирините ". Германският национал ще изиска диалог с управлението по отношение на бъдещето си, на което ще показа желанията си, твърди " Билд ". Този сезон той означи 17 гола във всички шампионати и направи 8 асистенции.

Kai Havertz will ask bosses at Bayer Leverkusen to allow him to join Chelsea when he returns to training tomorrow, according to Sport Bild pic.twitter.com/yG5NhMeDl6
— Goal (@goal) July 22, 2020
Челси наподобява ще реализира една от най-мащабните си селекции това лято, макар финансовата обстановка, повлияна от рецесията с ковид. Клубът към този момент си обезпечи привличането на Тимо Вернер от Лайпциг и Хаким Зиеш от Аякс, само че Франк Лампард показа, че селекцията не е завършила.

Лондончани не престават търсенето на вратар. Един от разновидностите е Дийн Хендерсън, който прави отличен сезон в Шефилд Юнайтед, само че е благосъстоятелност на Манчестър Юнайтед. 23-годишният пазач желае гаранции за бъдещето си на " Олд Трафорд " и в случай че не ги получи, може да напусне.

Според " Мундо Депортиво " Челси демонстрира интерес и към вратаря на Барселона Марк-Андре тер Стеген. Изданието твърди, че клубът е подготвен да включи Кепа Арисабалага като част от договорката.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР