Челси ще направи всичко възможно, за да задържи КристенсенОтборът на

...
Челси ще направи всичко възможно, за да задържи КристенсенОтборът на
Коментари Харесай

Челси ще направи всичко възможно, за да задържи Кристенсен

Челси ще направи всичко допустимо, с цел да задържи Кристенсен
Отборът на Челси е решен да резервира в редиците си централния бранител Андреас Кристенсен, откакто към този момент отхвърли оферта на Барселона за бранителя, оповестиха от Sky Sports News. Според информациите,,сините “ смятат датския национал за значим състезател, който безусловно желаят да задържат и в дълготраен проект на,,Стамфорд Бридж “.

През октомври, бащата на Кристенсен и негов сътрудник Свен съобщи, че ще подаде молба за трансфер на клиента му в различен тим, в случай че Андреас не получи повече титулярни минути преди Коледа. Кристенсен е изиграл едвам пет мача повече след изявлението на татко си, като единствено един от тях бе във Висшата лига – този при загубата с 1:2 от Уулвърхемптън като посетител в междинния кръг на 5 декември.

22-годишният има два изкарани интервала чартърен за немския Борусия Мьонхенгладбах в Бундеслигата, а за Челси има 52 мача в кариерата си. Челси приема вкъщи Борнемут в среща от четвъртфиналите на Карабао Къп в сряда, преди да домакинство още веднъж в дуел от Премиър лийг против Лестър в събота. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР