Челси ще направи нов опит да привлече в редиците си

...
Челси ще направи нов опит да привлече в редиците си
Коментари Харесай

Челси ще направи нов опит да вземе халф на Ювентус

Челси ще направи нов опит да притегли в редиците си халфа на Ювентус Николо Ровела през лятото. Лондончани пробваха да го вземат през зимата, само че тогава договорката по този начин и не се реализира. На " Стамфорд Бридж " обаче не са се отказали от него и приготвят нова оферта за правата му, написа " Гадзета дело Спорт ".

21-годишният полузащитинк този сезон играе чартърен в Монца, само че правата му се държат от Юве и той има контракт със " остарялата госпожа " до 2026 година. Футболистът бе платен от Дженоа за 26 милиона евро през януари 2021 година, само че има единствено 3 мача за торинци, като това е втори негов наем, откакто преди този момент прекара сезон и половина в Дженоа.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Ровела обаче е считан за един от огромните гении на Италия, който занапред ще разкрива най-хубавото от себе си. Именно поради това от Челси са се насочили към него. Още повече, че той ще излезе относително на ниска цена на лондончани, които се надяват да го вземат за сума от порядъка на 15-20 милиона евро.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР