Челси ще може да разчита на Матео Ковачич и Хаким

...
Челси ще може да разчита на Матео Ковачич и Хаким
Коментари Харесай

Ковачич и Зиеш се завръщат в състава на Челси

Челси ще може да разчита на Матео Ковачич и Хаким Зиеш за гостуването на Нотингам Форест в първия ден на Новата година. Двамата възобновиха тренировки след присъединяване си на Световното състезание и ще бъдат в групата за дуела, сподели мениджърът на отбора Греъм Потър.

Ковачич и Зиеш получиха в допълнение време да се възстановят, откакто техните страни - надлежно Хърватия и Мароко, доближиха до полуфиналите и се срещнаха в мача за третото място.

Двамата пропуснаха успеха на Челси във Висшата лига против Борнемут във вторник, само че мениджърът Греъм Потър удостовери, че са подготвени за мача с Нотингам.

" И двамата са в групата ", сподели Потър и добави, че вратарят Едуар Менди остава под въпрос заради травма, получена с националния тим на Сенегал на Световното състезание.

" Ще забележим по какъв начин е той през идващите няколко дни. Той има проблем, който получи на Световното състезание и му трябваше малко време ", сподели Потър.

На Челси беше нанесен нов удар, когато крайният бранител Рийс Джеймс се контузи против Борнемут и Потър признава, че серията от травми в тима му и фактът, че толкоз доста играчи бяха в Катар, са го затруднили в окомплектоването на състава.

" Паузата за Световното състезание не беше позитивна за нас. Можех да си намеря доста извинения, в случай че резултатът от Борнемут не беше добър за нас. В паузата не можех да работя пълноценно с тима, тъй като липсваха доста играчи ", сподели той.

Челси е осми в таблицата и се нуждае от точки, в случай че желае да се причисли към борбата за класиране в топ 4 и Потър е наясно, че травмите не могат да бъдат употребявани като опрощение.

" Хората не желаят да чуват тези аргументи или извинения. Трябва да се захванем за работа и да намерим отговорите. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР