Челси ще бъде принуден да форсира продажбата на поне един

...
Челси ще бъде принуден да форсира продажбата на поне един
Коментари Харесай

За да вземе Аке, Челси трябва да продава защитник

Челси ще бъде заставен да форсира продажбата на най-малко един собствен защитник, в случай че желае да завърши договорката по привличането на Нейтън Аке. Бившият футболист на „ сините” мина в Борнемут през 2017-а година и впечатлява с игрите си с екипа на „ черешките”, а в сделката сред двата отбора съществува уговорка от 40 милиона паунда, която в случай че бъде платена, то „ сините” от Лондон могат да си върнат футболиста назад на „ Стамфорд Бридж”.

Лондонско дерби за португалска перла

По този метод Челси ще си върне и младеж, което е доста значимо при регистрирането на футболисти на Острова, само че отборът от Западен Лондон ще би трябвало да се раздели с някой от настоящите си футболисти в защита, с цел да осъществя договорката. Курт Зума, Антонио Рюдигер и Фикайо Томори наподобяват като най-често употребяваните в тази зона от Франк Лампард, до момента в който по всичко проличава, че в случай че ще се случва разлъка, то най-вероятно е да стане с Андреас Кристенсен.

Рюдигер изясни за какво Хъдсън-Одой е отрязал Байерн

Италианският Милан има огромен интерес към датския футболист, само че „ росонерите” ще би трябвало да създадат договорка чартърен, защото няма финансовата опция да заплатят сума.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР