Челси ще бъде без неуморимия Н’Голо Канте и в двубоя

...
Челси ще бъде без неуморимия Н’Голо Канте и в двубоя
Коментари Харесай

Канте пак няма да играе, но друг се завръща за Челси

Челси ще бъде без неуморимия Н’Голо Канте и в дуела против Уулвърхамптън от идния кръг в Премиър лийг, заяви мениджърът Франк Лампард. Срещата е в събота от 17:00 часа на “Молиню”. Халфът страда от травма още отпреди паузата в шампионата и затова не игра за Франция в миналите дуели на отбора.

“Двубоят против Уулвс идва прекомерно рано за Канте. Той е покрай завръщане, само че не желаеме да прибързваме. Ще изчакаме и последната фаза от възобновяване му, след което чак ще го чакаме на терена. Надяваме се това да се случи до седмица или малко повече”, съобщи Лампард.

Добрата вест за треньора е, че след 5-месечно неявяване се завръща Антонио Рюдигер. Германският национал беше претърпял интервенция напролет, само че към този момент е подготвен за игра.

Лампард е благополучен от представянето на Мейсън Маунт за националния тим на Англия. Талантливият халф дебютира в квалификацията против България, а по-късно беше на терена и против Косово.

Междувременно Калъм Хъдсън-Одой е взе по-близо до навлизането във форма след тежката травма, която го застигна през предходната зима. Тази вечер крилото ще играе за втория тим на Челси в мача против Брайтън.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР