Челси се раздели със старши треньора Томас Тухел. Изгонването е

...
Челси се раздели със старши треньора Томас Тухел. Изгонването е
Коментари Харесай

Челси изгони мениджъра Томас Тухел

Челси се раздели със старши треньора Томас Тухел. Изгонването е резултат на загубата от Динамо в Загреб с 0:1 на старта на Шампионската лига. Отделно във Висшата лига " сините " от Лондон са на шесто място с 10 т., като са с три победи, две загуби и едно тъждество, а изоставането им от водача Арсенал е 5 т. Клубът обаче пръсна над 270 млн. евро за нови, а резултат няма.

" От името на всички във ФК Челси, клубът би желал да изкаже своята признателност на Тухел и неговия личен състав за всичките им старания през времето, прекарано в клуба. Томас с право ще има място в историята на Челси, откакто завоюва Шампионската лига, Суперкупата и Световното клубно състезание по времето си тук.
Тъй като новата група притежатели доближава 100 дни от поемането на клуба и защото продължава усилената си работа, с цел да изведе клуба напред, новите притежатели имат вяра, че е подобаващият миг да създадат този преход.
Треньорският щаб на Челси ще поеме отговорността за тренировките на тима и подготовката на идните ни мачове, до момента в който клубът бързо назначава нов старши треньор.
Няма да има повече мнения, до момента в който не бъде назначен нов старши треньор ", оповестиха от " Стамфорд Бридж ".

" Случи се това, което става в последно време. Направихме добър старт, само че не завършихме някои обещаващи обстановки. След това получихме гол при контраофанзива, който беше прекомерно лек. След това имахме проблеми. Много неща би трябвало да проучваме. Ясно е, че сега не сме там, където желаеме и би трябвало да бъдем. За това съм виновен аз, виновността си е в нас, би трябвало да намерим решения. В момента нищо не върви. След позволения гол наподобява увереността си изчезна и е мъчно да диспутирам за това. На почивката направихме някои промени, опитахме се да окуражим момчетата, споделих им да играят с повече страст и неотстъпчивост. Да натиснат. Но явно сега това е мъчно постижимо за нас ", разяснява Тухел след провалянето от Динамо.

49-годишният Тухел се задържа отпред на Челси за тъкмо 100 мача, в които реализира 60 победи, 24 равенства и 16 загуби.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР