Челси се изправя днес срещу отбора на Динамо Загреб в

...
Челси се изправя днес срещу отбора на Динамо Загреб в
Коментари Харесай

Челси търси силен старт срещу коравия отбор на Динамо

Челси се изправя през днешния ден против тима на Динамо Загреб в хърватската столица. Мачът е с начален час 19:45 и може да го наблюдавате директно в ефира на MAX Sport 3.

Тимът на Томас Тухел ще търси трите точки още в първата си среща, защото се намира в група с сложни противници като Милан и Залцбург. Челси съумя да стигне до доста сложна победа през миналия уикенд в лондонското дерби с Уест Хем след гол в късните минути, дело на Кай Хаверц. Лондончани не съумяват да убедят от началото на сезона, като имат единствено две победи от последните си пет мача. За Челси в срещата няма да вземат присъединяване Ковачич и Канте, които лекуват разнообразни травми, а се чака Тиаго Силва да получи отмора.

Динамо Загреб ще разчитат на своята домакинска аудитория за тежкия мач с Челси и ще се уповават на една от популярните си победи в европейските клубни шампионати – против Тотнъм в Лига Европа през сезон 20/21 с резултат 3:0. За треньора Анте Чачич няма да са разполагаем Шутало, Менало и Дилавер. Впечатляващото е, че Динамо нямат загуба пред лична аудитория във всички шампионати от 9-ти декември 2021 година, когато губят от Риека с 0:2.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР