Челси се е свързал с Тотнъм за трансфер на Хари

...
Челси се е свързал с Тотнъм за трансфер на Хари
Коментари Харесай

Челси иска да вземе капитана на Англия

Челси се е свързал с Тотнъм за трансфер на Хари Кейн. Според информациите, новият управител на „ сините “ Марусио Почетино мечтае да се събере още веднъж с рекордьора по голове за британския народен тим.

Както и преди две години, когато Кейн бе с изтичащ контракт, в този момент англичанинът се обрисува още веднъж да бъде основно настоящо лице на пазара, като ползата към него надалеч не е дребен.

До последно се смяташе, че пред Кейн има 3 варианти през това лято – да остане в Тотнъм или да продължи кариерата си в Манчестър Юнайтед или Реал Мадрид.

За няколко часа обаче обстановката радикално се промени, като първо Даниел Леви съобщи, че няма желание да продава Кейн на „ алените дяволи “. След това пък в обществените мрежи се появи видео, на което президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес ясно споделя, че „ кралският клуб “ няма да притегля повече футболисти през този трансферен прозорец.

Така излиза, че за момента единственият вид пред Кейн с изключение на Тотнъм е Челси, като „ сините “ имат и сериозна потребност от нов централен нападател. Информациите прибавят също по този начин, че Кейн има предпочитание да остане във Висшата лига, даже и клубът му да не бъде Тотнъм.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР