Челси разследва свои фенове заради предполагаеми расистки обиди към халфа

...
Челси разследва свои фенове заради предполагаеми расистки обиди към халфа
Коментари Харесай

Челси разследва свои фенове заради расизъм

Челси проверява свои почитатели поради хипотетични расистки обиди към халфа на Тотнъм Хюн-Мин Сон по време на мача сред двата тима предишния уикенд.

Срещата беше извънредно напрегната и приключи при резултат 2:2, като пристрастеностите се трансферираха и на треньорските скамейки, а двамата наставници Томас Тухел и Антонио Конте бяха покрай това да се сбият.

Според информацията в английските медии, Сон е бил обиждан на расистка основа до момента в който е отишъл да извършва корнер към домакинските почитатели в хода на второто полувреме.

Освен това има фотоси, на които почитател на Челси демонстрира жест с разпънати очи, който е добре прочут при опит за засегнатост на хора от азиатски генезис.

Освен това Висшата лига води следствие против Томас Тухел, който се изрече остро за съдията на дуела Антъни Тейлър.

Претенциите на германеца са най-много за първия гол на Тотнъм, при който Ричарлисон бе в засада по време на головия удар на Пиер-Емерик Хойберг. Спорът е дали бразилецът е попречил на видимостта на вратаря Менди.

В идващия кръг и Челси, и Тотнъм ще са без треньор на аварийните си скамейки, защото и двамата мениджъри бяха изгонени с червен картон от Тейлър. " Сините " от Лондон гостуват на Лийдс, а " шпорите " одобряват Уулвърхямптън.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР