Челси разгроми с 3:0 новака Лутън и записа първа победа

...
Челси разгроми с 3:0 новака Лутън и записа първа победа
Коментари Харесай

Почетино: Тази победа носи увереност

Челси разгроми с 3:0 новака Лутън и записа първа победа под управлението на Маурисио Почетино. “Сините ” от Лондон бяха всемогъщ стопанин на терена и стигнаха до триумфа с две попадения на Рахийм Стърлинг и едно на Николас Джаксън.

“Много съм удовлетворен. Радвам се и за играчите, и за почитателите. Победата ни е заслужена, тъй като играхме добре. Първата победа постоянно е значима, тя дава успокоение и убеденост, че това, което вършим, е вярно ”, съобщи Почетино. “Стърлинг се усеща свободно. Всички знаем на какво е кадърен той. Рахийм може да играе в разнообразни зони и през днешния ден сподели майсторството си. От него се чака да продължи да бележи и да дава асистенции, с което да е потребен за тима ”, сподели аржентинският експерт.

“За Николас Джаксън беше значимо да се разпише. Той е млад футболист, който идва от друга лига, а в Англия се играе мъчно. Поисках от него да е деен в пресирането. С топката е доста рисков. Той може да стане един от най-хубавите нападатели в Премиър лийг за всички времена ”, сподели още Почетино.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР