Челси приема Лил в 1/8-финален двубой от Шампионската Лига. Двата

...
Челси приема Лил в 1/8-финален двубой от Шампионската Лига. Двата
Коментари Харесай

Беззъбият Челси приема Лил

Челси приема Лил в 1/8-финален дуел от Шампионската Лига. Двата тима ще се изправят един против различен на " Стамфорд Бридж " довечера, като срещата ще бъде предавана онлайн по MAX Sport 3.

" Сините " от Лондон приключиха своята група като подгласници на Ювентус, до момента в който първенецът на Франция завоюва Група G, с точка преднина на върха пред Република България Залцбург.

Към момента и двата тима не са в доста добра форма, само че се чака, че англичаните ще имат преимущество. Натрупаното самочувствие след триумфа в шампионата на богатите предходната година, както и преди няколко седмици в Световното клубно състезание, накланя везните в интерес на Челси.
 Лукаку разочарова с антирекорд
Лукаку разочарова с антирекорд

Докоснал се едвам седем пъти до топката в мача против Кристъл Палас

През уикенда лондончани се завоюваха мъчно гостуването си на Кристъл Палас с минималното 1:0. Играта в предни позиции изобщо не се получи и единственото попадение в мача падна след центриране засечено от Хаким Зиеш на далечната греда.

Лил пък продължава с неубедителните си резултати във френската Лига 1. През уикенда първенецът на страната направи нулево тъждество на личния си стадион с Метц, който е измежду отборите в зоната на изпадащите. След този хикс Лил остана в долната половина на класирането, заемайки 11-о място място.

Гледайте срещата Челси - Лил онлайн по MAX Sport 3 довечера!
 Тухел отбрани Лукаку: Не е моментът да му се смеете, да му се подигравате
Тухел отбрани Лукаку: Не е моментът да му се смеете, да му се подигравате

" Той е наш състезател "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР