Челси приема Борнемут на Стамфорд Бридж в среща от 17-ия

...
Челси приема Борнемут на Стамфорд Бридж в среща от 17-ия
Коментари Харесай

Челси ще опита да се върне на пътя на победите срещу Борнемут

Челси приема Борнемут на " Стамфорд Бридж " в среща от 17-ия кръг на Висшата лига. Двубоят е с начален час 19:30 и може да го наблюдавате онлайн по DIEMA SPORT 2, а Gong.bg ще наблюдава всичко най-интересно за вас към конфликта.

Лондончани не се намират в добра форма, откакто нямат победа във Висшата лига към този момент пет следващи мача, отбелязвайки единствено два гола в тях. Проблемите пред Челси са главно в офанзива, като отборът на Греъм Потър се затруднява да отбелязва попадения, само че срещата с Борнемут е добър късмет за него това да се промени. Армандо Броя и Нголо Канте пропущат мача заради дълготрайни травми, до момента в който Уесли Фофана и Карни Чукуемека също са с контузии и ще са навън за срещата. Кепа Арисабалага, Хаким Зиеш, Матео Ковачич, Бен Чилуел и Рубен Лофтъс-Чийк са под въпрос и за тях ще се реши в последния миг.

Борнемут бе в неприятна серия от пет следващи срещи без победа във Висшата лига, преди последния мач, който се изигра в шампионата, извоюван от " черешките " с 3:0 против Евертън. Тази победа, пристигнала преди паузата за Световното състезание, изпрати тима на Гари О`Нийл отвън рисковата зона. " Черешките " са тимът с най-лоша отбрана, допускайки цели 32 гола в 15 мача. Срещата пропущат Дейвид Брукс и Нето заради травми, а Маркъс Тавърниър, Райън Фредерикс и Лойд Кели са под въпрос за конфликта с Челси.

Челси е любимец в дуела, само че Борнемут ще желае да надгради над своето показване, прибавяйки нови три точки към актива си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР