Челси приема Арсенал в лондонско дерби, което може да покаже

...
Челси приема Арсенал в лондонско дерби, което може да покаже
Коментари Харесай

Съставите на Челси и Арсенал, Обамеянг излиза срещу бившия си отбор

Челси приема Арсенал в лондонско дерби, което може да покаже какви ще бъдат задачите на двата тима до края на сезона. “Сините ” започнаха добре под управлението на Греъм Потър, само че предходната седмица позволиха първа загуба при него. “Артилеристите ” на този стадий се борят за купата, само че не е ясно дали ще устоят на темпото на Манчестър Сити. Миналия сезон двата тима си размениха по една победа като посетител.

Потър е направил три промени от мача с Динамо (Загреб) през седмицата. Бившият капитан на Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг стартира като титуляр за “сините ”. На мястото на контузения Бен Чилуел играе Марк Кукурея, а Тиаго Силва е в стартовата единайсеторка на мястото на Калиду Кулибали, който е на пейката. Рубен Лофтъс-Чийк заменя Денис Закария.

Артета е направил единствено една смяна от дуела против Нотингам преди седмица. Олександър Зинченко е титуляр за първи път от месец. Той заменя контузения Текехиро Томиясу. Букайо Сака е титуляр, макар терзанията за него, откакто напусна контузен преди седмица.

ЧЕЛСИ - АРСЕНАЛ

ЧЕЛСИ: Менди, Аспиликуета, Чалоба, Силва, Кукурея, Лофтъс-Чийк, Жоржиньо, Маунт, Хавертц, Стърлинг, Обамеянг
АРСЕНАЛ: Рамсдейл, Уайт, Салиба, Габриел, Зинченко, Партей, Джака, Йодегор, Сака, Жезус, Мартинели

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР