Челси предпочита да даде крилото Хаким Зиеш на Рома, а

...
Челси предпочита да даде крилото Хаким Зиеш на Рома, а
Коментари Харесай

Челси иска да даде Зиеш само на Рома

Челси избира да даде крилото Хаким Зиеш на Рома, а не в пряк противник от Висшата лига. Италианците желаят мароканският национал, само че първо би трябвало да продадат Николо Дзаниоло, с цел да съберат към 28-30 милиона евро, с цел да купят Зиеш.

Тотнъм, Евертън и Нюкасъл също са свързвани с 29-годишния мароканец, който наподобява ще напусне Челси този месец, с цел да постави завършек на неубедителния си престой в Англия от две години и половина. „ Сините “ обаче са подготвени да дадат време на Рома да откри нужните средства, вместо да го продадат на предложилия най-висока цена, написа The Sun.

Трансферният прозорец в Италия затваря идващия вторник, когато и в Англия, само че четири часа по-рано - в 19:00 часа английско време. Зиеш също има предпочитание да се реалокира в Италия и да опита ново предизвикателство.

Той се оказа в недружелюбност при редица мениджъри на Челси. Той беше притеглен от Франк Лампард през юли 2020-а година, само че беше закотвен на аварийна пейка при наследника му - Томас Тухел. Същото е ситуацията и при новия ментор Греъм Потър, макар че беше водачът на Мароко по време на Световното състезание в Катар, където доближиха до историческото четвърто място.

Зиеш, който има контракт с Челси до 2025-а година, записа няколко мача като титуляр след Мондиала, само че поради многото контузени в състава.

Hakim Ziyech 'linked with shock transfer' as Chelsea look to offload World Cup star
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР