Челси постигна успех с 1:2 над Ред Бул Залцбург и

...
Челси постигна успех с 1:2 над Ред Бул Залцбург и
Коментари Харесай

Челси си гарантира първото място в Група E на Шампионската лига

Челси реализира триумф с 1:2 над Ред Бул Залцбург и по този начин си подсигурява първото място в Група E на Шампионската лига един кръг преди края на тази фаза от шампионата.

Матео Ковачич вкара страховит гол от отдалеченост през първата част, а малко след почивката Джуниър Адаму изравни, откакто се измъкна от засадата при едно центриране от дълбочина.

Кай Хаверц обаче обра овациите в 64', когато изпрати мощен и акуратен удар в горната греда, с цел да може по-късно кълбото да се оплете в мрежата зад Филип Кьон.

Big W.
— Chelsea FC (@ChelseaFC)

Двубоят в това време на няколко пъти опъна нервите на двата лагера, тъй като медицинските екипи трябваше да реагират на опасения за тежки травми в глава, само че за благополучие всичко се размина без съществени последици за играчите.

„ Сините от Стамфорд Бридж “ по този начин събраха актив от 10 точки, до момента в който „ биковете “ остават с 6. По-късно през днешния ден Милан и Динамо Загреб ще мерят сили в Хърватска, с цел да дефинират кой ще спори за второто място в групата, защото точките им понастоящем са по 4.

A valiant effort from us but unfortunately we end up on the losing side
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР