Челси постигна обрат от 0:1 до 3:1 в гостуването си

...
Челси постигна обрат от 0:1 до 3:1 в гостуването си
Коментари Харесай

Челси възкръсна, за да постигне драматичен успех срещу Кристъл Палас

Челси реализира поврат от 0:1 до 3:1 в гостуването си на Кристъл Палас от 24-ия кръг на Висшата лига. Джеферсон Лерма вкара за " орлите ", само че с два гола на Конър Галахър и един на Енцо Фернандес " сините " стигнаха до обрата и трите точки, с които излязоха на 10-о място с 34 точки в актива си.

След половин час игра футболистите на Рой Ходжсън откраднаха топката наоколо до наказателното поле на Челси. Тя стигна до Джеферсон Лерма, който си я настройки на десния крайник и с компактен диагонален удар я прати неспасяемо в мрежата на Петрович, хвърляйки в възторг почитателите по трибуните.
 Снимка 653140
Източник:

В 41-ата минута домакините претендираха за дузпа, само че съдията Майкъл Оливър подмина претенциите им.

По-малко от 120 секунди от началото на втората част хората на Маурисио Почетино изравниха! Мало Густо центрира добре отдясно и в наказателното поле Конър Галахър засече топката в мрежата на Палас за 1:1.

Челси дочака своя миг и той пристигна в 91-ата минута. Рахийм Стърлинг изведе Коул Палмър на дясното крило. Палмър нахлу в наказателното поле и върна топката към границата му, откъдето връхлетя Конър Галахър от втора позиция и прати топката в долния десен ъгъл на вратата на " орлите ".

Палмър бе в основата и на решителния трети гол за Челси, който падна в 94-ата минута. Тогава младокът стигна до наказателното поле с топка в крайници и подаде наляво към Енцо Фернандес, който финтира футболист на Палас и със мощен удар я прати в близкия ъгъл на Дийн Хендерсън.
 Конзуиите в Челси нямат край
Конзуиите в Челси нямат край

Този път това е Беноа Бадиашвил, който ще пропусне значими мачове
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР