Челси победи Манчестър Юнайтед с 1:0 на стадион Уембли и

...
Челси победи Манчестър Юнайтед с 1:0 на стадион Уембли и
Коментари Харесай

Челси подчини Манчестър Юнайтед и завърши сезона с трофей

Челси победи Манчестър Юнайтед с 1:0 на стадион " Уембли " и завоюва Купата на Футболната асоциация. Единственият гол в дуела бе дело на Еден Азар от дузпа през първото полувреме. Мениджърът на лондонския тим Антонио Конте, за който това може да се окаже финален мач отпред на тима от " Стамфорд Бридж ", завоюва първа купа в кариерата си.
Първото по-сериозно състояние за гол в мача бе за " сините " в деветата минута, когато Еден Азар нахлу в наказателното поле на противника и стреля, само че Давид де Хеа с крайник парира удара му. В 20-ата минута Азар още веднъж се озова се озова в пеналта на " алените дяволи " и бе фаулиран от Фил Джоунс. Съдията Майкъл Оливър отсъди дузпа, а зад топката застана Азар, който осъществя.
В 70-ата минута Де Хеа отрази изстрел на озовалия се самичък против него Марко Алонсо, а при разбъркването по-късно играчите на Челси желаеха втора дузпа, откакто Ашли Йънг игра с ръка, само че основния съдия след консултация с асистентите си отсъди единствено корнер в интерес на " сините ". В 81-ата минута Пол Погба можеше да изравни резултата, само че ударът му с глава мина около страничната греда. В оставащите минути Челси удържа натиска на противника си и не позволи гол.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР